Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een WordPress of Joomla website.


Soort website

Lay-out van je site

Bij het maken van een website nemen we altijd een bestaand template als uitgangspunt. Op Themeforest kun je zowel WordPress thema's als Joomla templates vinden, maar op internet zijn er nog vele andere sites waarop prachtige lay-outs worden aangeboden. Op bovenstaande site vind je enkel (niet gratis) premium templates. Via Google kun je ook naar templates zoeken (premium en gratis).
Functionaliteiten


ContactformulierAnder formulier of meerdere formulierenMeertalige websiteFotoalbumYouTube video's op websiteGastenboekBlog of nieuwspaginaPortfolioForumiDEALPayPal


Inhoud
Ja, ik maak zelf het menu en plaats zelf alle pagina'sDeels: maak het menu voor mij met lege pagina's. Ik vul zelf de pagina's met mijn teksten en afbeeldingen.Nee, ik wil dat jullie het menu en alle pagina's makenWeet ik niet


Domeinnaam en hosting


Ik heb nog geen domeinnaam en hostingIk heb reeds elders een domeinnaam (en eventueel hosting) geregistreerd maar wil deze verhuizen naar BeijeswebMijn domeinnaam is al geregistreerd bij Beijesweb

N.B. Heb je je domeinnaam en/of hosting al bij een andere partij afgenomen, dan verhuizen wij de domeinnaam en/of hosting gratis naar Beijesweb.

Omdat we in het verleden vaak problemen hebben ondervonden met servers van andere hostingpartijen, bouwen we geen websites op servers van externe partijen.

Je domeinnaam en eventuele hosting zijn echter eenvoudig en gratis door ons te verhuizen. De servers van Beijesweb zijn geoptimaliseerd voor WordPress en Joomla sites, waardoor wij een goede werking van je website kunnen garanderen.

Vanaf het tweede jaar is het mogelijk om je website elders te hosten. Je bent hierbij zelf verantwoordelijk voor het verhuizen van de website.


Overige wensenJouw gegevens